haags kindergala

Haags Kindergala – Zeehelden

Kom verkleed naar een spannende voorstelling over de magische kracht van de zee. Geniet op 18 juni in het Kurhaus tijdens het Haags Kindergala van de voorstelling Zeehelden: een vrolijke en ontroerende ode aan de zee én aan je fantasie. 

Want wie heeft niet een kapitein gespeeld in zijn eigen ligbad? Of als een echte piraat de wereld veroverd op een rubberboot. Niets is mooier dan je voor even helemaal te verliezen in jouw eigen zelfverzonnen verhaal. Een voorstelling voor jong en oud waarin dans, acrobatiek, live muziek en zang prachtig samenkomen.

Wie komt er als mooiste verkleed? Laat je inspireren door het thema en schitter als een dappere piraat, een stoere matroos of als prachtige zeemeermin en laat je op de foto zetten terwijl je over de rode loper loopt. Beleef deze jaarlijkse traditie met ons mee!

Ontdek de verrassende onderwaterwereld bij Sea Life! Koop een kaartje voor het Haags Kindergala en krijg 50% korting op de entreeprijs van Sea Life.

Bekijk hier alvast de trailer van Zeehelden:

Deze voorstelling kan geboekt worden met het High Tea arrangement – Luxe high tea buffet met onbeperkt thee, hartige bites en zoete lekkernijen voor € 36,00 p.p. De arrangementsprijzen zijn inclusief het ticket.

Bestel hier kaarten