Laat me met rust! (5+)

Laat me met rust! is een theatraal concert van Oorkaan en Het Nederlands Kamerorkest voor iedereen vanaf 5 jaar. In deze voorstelling voor de grote zaal volgen we vijf musici en hun verschillende emoties rondom ‘de verjaardag’. Deze hoor je terug in de muziek: de beroemde Serenade voor Strijkers van Dvořák, gespeeld door de 24 strijkers van het Nederlands Kamerorkest. Prachtige muziek voor als je met rust gelaten wilt worden en jouw eigen feestje wilt vieren.

Laat me met rust! is op zondag 19 maart te zien in TivoliVredenburg in Utrecht en op zondag 26 maart in Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam.

Laat me met rust! (5+) VIND JIJ HET OOK SPANNEND OM JARIG TE ZIJN? Vandaag is het feest! Of toch niet? Zijn ze nou de verjaardag van altviolist Richard vergeten? Krijgt Melissa als ‘Prinses van de Fiddle’ weer de meeste cadeautjes? Wat sluipt Sietse-Jan daar stiekem door de tuin met al die slingers en zijn cello? Vindt violist Maaike haar vriendjes en vriendinnetjes nog terug? En danst Annette de verjaardagswals mee? Of wil zij echt met rust gelaten worden in haar eentje met haar contrabas? Nederlands Kamerorkest spel Caecilia Thunnissen (artistiek directeur Oorkaan) concept en regie Erin Coppens dramaturgie Scenografie Marjolein Brouwer Stefan Dijkman lichtontwerp Ganna Poppea Veenhuysen regieassistentie

Bekijk hier de teaser:

teaser laat me met rust

 

Bestel hier je tickets:
www.tivolivredenburg.nl/nl/agenda/detail/4995/Laat_me_met_rust_
www.muziekgebouw.nl/agenda/Concerten/5305/Nederlands_Kamerorkest/Laat_me_met_rust_5_/